Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χοσέ Μουχίκα: «Δεν είδα κάποιο δάγκωμα»

Η υπόθεση αυτή απειλεί να στερήσει από τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή τη συμμετοχή του στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Italy v Uruguay: Group D - 2014 FIFA World Cup Brazil

Το μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου της χώρας του, Λουίς Σοάρες, υπερασπίστηκε ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα, αφού πήρε θέση για τις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται ο ποδοσφαιριστής για την ενέργειά του να δαγκώσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή, κατά την διάρκεια αγώνα στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ουρουγουάης δεν είδε τον παίκτη «να δαγκώνει κάποιον» κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ιταλίας, όπου ο Λουίς Σοάρες κατηγορείται ότι «φύτεψε» τα δόντια του στο πίσω μέρος του σώματος του ιταλού ποδοσφαιριστή Τζιόρτζιο Κιελίνι.

«Εγώ, δεν είδα κάποιο δάγκωμα, αλλά είδα να δίνουν μεταξύ τους πολλές κλωτσιές και χτυπήματα κάτι που μπορεί να συμβεί», δήλωσε ο Μουχίκα στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι ένας «σπουδαίος παίκτης».

Η υπόθεση αυτή πάντως απειλεί να στερήσει από τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή τη συμμετοχή του στη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

By