Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρυσή Αυγή: «Πίστευε, υπάκουε, πολέμα»!

Η «Βίβλος» των μελών του νεοναζιστικού κόμματος για τις τακτικές διείσδυσής του στην κοινωνία

xrisiaygiAΠλήρη στρατηγική σε ανάπτυξη για την κοινωνική ενσωμάτωση της Χρυσής Αυγής είχαν στη διάθεσή τους τα μέλη της οργάνωσης, προκειμένου να βγάλουν το κόμμα τους από το περιθώριο.

Τη στρατηγική και τις «ιερές δομές» αποκαλύπτει με δημοσίευμά του ο «Τύπος της Κυριακής», μέσα από το 16σελιδο εγχειρίδιο του κόμματος, «ευαγγέλιο» για τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής.

Το εγχειρίδιο με οδηγίες προς…ναυτιλλομένους χρυσαυγίτες περιείχε τεχνικές για την εκπαίδευση των μελών, υπό το δόγμα
«Πίστευε, υπάκουε, πολέμα»!

«όλοι είμαστε φορείς του αγώνα και ο αγώνας δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς μαχητές πιστούς, ακούραστους και σκληρούς. Ο αγώνας μεταφράζεται ως… απάντηση στον εχθρό προξενώντας του ανάλογες ή και σημαντικότερες βλάβες» αναφέρει το «ευαγγέλιο» της Χρυσής Αυγής, που στόχευε τα λαϊκά οικονομικά και κοινωνικά στρώματα.

«Όταν αρνηθεί να δεχθεί τα ολοφάνερα νοσήματα της εθνικοσοσιαλιστικής αλήθειας, δεν πρέπει να υπάρχει γι” αυτόν οίκτος, σεβασμός ούτε περιφρόνηση. Γι” αυτό η προπαγάνδα μας είναι πέρα από την πατριωτική της λαμπρότητα, παράλληλα μια απόλυτη ανθρωπιστική πράξη (…) Σήμερα όποιος δεν είναι εναντίον μας είναι μαζί μας τυπικά. Αύριο όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας ουσιαστικά και θα πληρώσει κακοπιστία του με το ίδιο και χειρότερο τίμημα. Δεν πρέπει να λησμονούμε κανένα χτύπημα, καμία ύβρη, καμία προσβολή. Μα, παράλληλα, είναι καθήκον μας να ξέρουμε πότε και πώς θα το ανταποδώσουμε καίρια και ουσιαστικά», αναφέρει η «βίβλος» των χρυσαυγιτών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By