Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χρυσή Αυγή: Ο Κ. Μητσοτάκης πίσω από την μεταβίβαση της KAVALA OIL!

Τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη «έδειξε» ότι κρύβεται πίσω από την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της KAVALA OIL στην ENERGEAN OIL & GAS – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ (σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζει καναδικά και αιγυπτιακά συμφέροντα).

pappas xristosΤο σχετικό νομοσχέδιο συζητείτο σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς ζήτησε το λόγο και κατήγγειλε ότι οι εργαζόμενοι της KAVALA OIL του είπαν χθες ότι πίσω από την συμφωνία είναι ο Κ. Μητσοτάκης. Και πρόσθεσε ότι σήμερα τον βλέπει στην ολομέλεια να μιλά με όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων, εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής!

Ο Κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι είναι βουλευτής από το 2004 με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, την οποία προφανώς αγνοεί ο Χρ. Παππάς και διατηρεί το δικαίωμά του να μην συνομιλεί με την Χρυσή Αυγή.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μετά από αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

[space size=»30″]

 

By