Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσοχοΐδης: Οι αυξήσεις στα διόδια προβλέπονται από τις συμβάσεις του 2007

Ένα βήμα πίσω κάνει ο υπουργός Υποδομών για τα διόδια του Ωρωπού διαβεβαιώνοντας ότι η τιμή στις Αφίδνες θα παραμείνει στα 2,10 ευρώ αντί 3,35 ευρώ που ισχύει μετά την αύξηση κατά 60%

xrysoxoidis640_091113Ο υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι ότι θα παραμείνει αμετάβλητη η τιμή του διοδίου στις Αφίδνες για το Δήμου Ωρωπού, όπως είχε γράψει από το πρωί το protothema.gr. Η τιμή δηλαδή θα παραμείνει στα 2,10 ευρώ αντί 3,35 ευρώ που ισχύει μετά την αύξηση κατά 60%.

Ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκο λέγοντας ότι αντί να ξεσηκώνει τον κόσμο για μικροκομματικά συμφέροντα θα πρέπει να οργανώσει το ΚΕΠ και να μοιράσει πομποδέκτες στους κατοίκους και να διευκολύνει τις τοπικές μετακινήσεις τους. Σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι «οι αυξήσεις στα διόδια προβλέπονται από τις συμβάσεις του 2007 τονίζοντας πως «όποιος δεν πληρώνει διόδια κλέβει τον ελληνικό λαό και θα διωχθεί ποινικά και αστικά.

By