Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χωρίς λαϊκές και σήμερα η Θεσσαλονίκη

Οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν θα ωφεληθούν οι καταναλωτές και δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στις λαϊκές αγορές

akribeia plithorismos
© FOSPHOTOS

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, σε περίπτωση που ψηφιστεί σήμερα το νομοσχέδιο, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι και το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Βασίλης Μακρίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η απεργία διαρκείας στις λαϊκές αγορές και σε περίπτωση που περάσει το νομοσχέδιο, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουν πρόθεση να ταλαιπωρήσουν το καταναλωτικό κοινό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μακρίδης.

Οι παραγωγοί υποστηρίζουν ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «δεν θα ωφεληθούν οι καταναλωτές» και δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές στις λαϊκές αγορές, όταν έχουν αυξηθεί τα διόδια, η φορολογία κ.λπ. Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση.

By