Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χωρίς σιδηροδρομική σύνδεση η Β. Ελλάδα

Διακοπή στη λειτουργία των δρομολογίων μέχρι τη Δευτέρα 

trenooo33333

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται από αύριο έως και τη Δευτέρα στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Φλώρινα καθώς και στο τμήμα Έδεσσα – Σκύδρα, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Φλώρινας και Έδεσσας – Σκύδρας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Φλώρινα και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται από τρία ανά κατεύθυνση λεωφορεία.

Στο τμήμα Σκύδρα – Έδεσσα – Σκύδρα οι επιβάτες με προορισμό την Έδεσσα από τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τον σταθμό της Σκύδρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται και στο τμήμα Λιανοκλάδι – Τιθορέα από την Τρίτη, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή.

Συγκεκριμένα, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τους σταθμούς Λιανοκλαδίου και Τιθορέας αντίστοιχα.

By