Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χ. Πρωτόπαππας: Η παρέμβαση μας βοηθά τη ΔΕΗ

«Έχει το νόημα της θετικής παρέμβασης»

deh-800x533

Σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις των βουλευτών για το «καυτό» θέμα της καταμέτρης και της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, το ΠΑΣΟΚ θα θέσει σήμερα το θέμα σε σχετική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συναρμόδιους υπουργούς.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως «πρόκειται για μία παρέμβαση που βοηθάει και τη ΔΕΗ και τους πολίτες χωρίς να δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στους εργαζόμενους».

«Έχει το νόημα της θετικής παρέμβασης» διευκρίνισε και πρόσθεσε πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν επηρεάστηκαν από τις επισημάνσεις του πρώην Πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ, Νίκου Φωτόπουλου.

Παράλληλα ανέφερε πως «στη διαπραγμάτευση με την τρόικα πρέπει να μπουν ορισμένα ζητήματα που είναι αναγκαία για την κοινωνική συνοχή, όπως για παράδειγμα αυτό που συζητήθηκε για το πετρέλαιο θέρμανσης».

Εν τω μεταξύ ο κ. Πρωτόπαππας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ  ότι «ζητά να ξεφτιλιστούν» εντελώς πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντάς τους ότι για να σας πάρουμε στο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ψηφίσετε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Βενιζέλο σχετικά με τα υποβρύχια και να δεσμευτείτε ότι δεν θα ψηφίσετε υπέρ της εκλογής Προέδρου από την παρούσα Βουλή».

 

By