Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψαριανός: Η ΔΗΜΑΡ πάει για κλείσιμο

 «Κανείς δεν ακούει και το μόνο που σκέπτονται είναι πώς να διασώσουν την αίγλη της ηγετικής ομάδας»

psarianos

Τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ προέβλεψε ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

«Είναι πολύ δύσκολο να σωθεί η ΔΗΜΑΡ, πάει για κλείσιμο, έτσι το βλέπω εγώ. Θυμίζει την ιστορία της ΔΗΑΝΑ και του Στεφανόπουλου. Το είχα δει το κακό να πλησιάζει, είχα προειδοποιήσει ότι κάνουμε μεγάλες στροφές στις στρατηγικές μας αλλά όταν τα έλεγα εγώ στα όργανα, κανένα όργανο δεν με άκουγε και κανένας δεν έλεγε για να δούμε μήπως έχει δίκιο». 

Τόνισε δε ότι δεν συμμετέχει στα κομματικά όργανα καθώς, όπως είπε, δεν έχει κανένα νόημα : « Κανείς δεν ακούει και το μόνο που σκέπτονται είναι πώς να διασώσουν την αίγλη της ηγετικής ομάδας. Η ανανεωτική αριστερά δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, τώρα απέκτησε μάλλον» σημείωσε.

Επίσης ο κ. Ψαριανός υποστήριξε πως «θα μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, θα ήταν μια κυβέρνηση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο».

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Γ. Ψαριανός είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μισή μονάδα στις ευρωεκλογές σε χαλαρή ψήφο, πήρε κάτω από τα προηγούμενα ποσοστά του. Το εισιτήριο της επιστροφής πάντως προς αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν με περιλαμβάνει» ενώ για τη ΝΔ τόνισε  πως «έχασε 7 μονάδες και ο κ. Σαμαράς δεν έχει λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξει άρδην τις πολιτικές». Μάλιστα έκανε λόγο για «εντολές που παίρνουν από μεγαλοσυφέροντα, επιχειρηματίες, καναλάρχες κλπ. Η κυβέρνηση αυτή δεν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα και θα κλυδωνίζεται μέχρι τελικής καταπτώσεως».

Τέλος, ερωτηθείς για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Ψαριανός υποστήριξε  πως «δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της φασίστες. Αλλά δεν θα πρέπει να τους χαϊδολογάμε και να τους ταχταρίζουμε. Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει τώρα και πήρε η ΧΑ 10% σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές που δεν ήξεραν και είχε πάρει 7% ».

 

By