Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όχι άλλοι δράκοι…

Στα δύο χρόνια της συγκυβέρνησης το μόνο που κάνουν οι υπουργοί της ΝΔ είναι να καρφώνουν τους συναδέλφους τους, στο ΠΑΣΟΚ

adonisA

Η πρωινή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στο ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι η ΝΔ δεν έχει πράγματι κουλτούρα συνεργασίας. Ότι η κυβέρνηση συνεργασίας ήταν μια αναγκαστική επιλογή για να επιστρέψει το κόμμα στην εξουσία. Ο Αντώνης Σαμαράς ξέχασε τα Ζάππεια όταν είδε πως θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός. Ανέλπιστα.

Στα δύο χρόνια της συγκυβέρνησης το μόνο που κάνουν οι υπουργοί της ΝΔ είναι να καρφώνουν τους συναδέλφους τους,στο ΠΑΣΟΚ. Όταν κάτι είναι καλό, το κάνει η ΝΔ, όταν κάτι είναι κακό, το κάνει το ΠΑΣΟΚ. Ο μικρός κυβερνητικός εταίρος. Που ανέλαβε και αυτό το κόστος για να μην καταρρεύσει η χώρα.

Όλα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν. Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί πλέον να σηκώνει τις αμαρτίες όλων. Το έκανε, αλλά η περίοδος αυτή τελειώνει σύντομα. Οι επερχόμενες εκλογές, είτε γίνουν τους πρώτους μήνες του 15’ ή στο τέλος της τετραετίας θα αποτελέσουν την αρχή και για το τέλος των μύθων. Αρκετά πια με τους δράκους!

Η κοκκινοσκουφίτσα θα πιάσει μια βρεγμένη βέργα και θα τον κάνει μαύρο στο ξύλο τον κακό τον λύκο. Τους τσάμπα μάγκες που πέρασαν ζωή χαρισάμενη στην πλάτη των άλλων. Τα εύκολα τελείωσαν. Και για τη ΝΔ και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννης Αντύπας

(Visited 1 times, 1 visits today)
By