Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης του America’s Next Top Model

Σοκ στο χώρο της μόδας από την εν ψυχρώ δολοφονία του σκηνοθέτη του πετυχημένου παγκοσμίως ριάλιτι America’s Next Top Model, James Marcus Howe.

Ο άτυχος άντρας δολοφονήθηκε στη γειτονιά όπου βρισκόταν το σπίτι του στο Λος Άντζελες πριν από μερικές μέρες και παρ” όλο που η φρικιαστική είδηση παρέμενε κρυφή από τις Αρχές, η αστυνομία αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει προκειμένου να βοηθηθεί στις έρευνες.

Σύμφωνα με πηγές από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, η γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους όπως και εκείνος βρίσκονταν στο σπίτι όταν ένα άγνωστος χτύπησε την πόρτα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικηγόρος.

next

 Δύο άγνωστοι τότε μπήκαν με τη βία μέσα και τον πυροβόλησαν ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε. Ο 6χρονος γιος τους δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Η σύζυγός του μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως ο άτυχος σκηνοθέτης πέθανε ακαριαία.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ilovestyle, Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί αν πίσω από τη δολοφονία υπήρχε κάποιο καθαρό κίνητρο.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By