Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέλος η σεζόν για Κατίδη

35322-532-1(1)-960Στο… ψυγείο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν και θα επαναξιολογηθεί η περίπτωσή του, μπήκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Γιώργος Κατίδης.

Το Δ.Σ της Ένωσης συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη, έχοντας ως κεντρικό θέμα αυτό του νεαρού μέσου και του ναζιστικού χαιρετισμού του, στο ματς του Σαββάτου με την Βέροια.

Μετά από κουβέντα που κράτησε για περίπου 2,5 ώρες, του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, όμως αυτό δεν τον γλίτωσε από την βαριά τιμωρία του.

Έτσι, στα τελευταία 4 ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Έβαντ Λίνεν δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κατίδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η περαιτέρω συνέχεια του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ θα κριθεί από το Δ.Σ. το καλοκαίρι, αφού θα έχει δοθεί αφενός η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή όλο αυτό τον χρόνο να αποδείξει εμπράκτως ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια επιπολαιότητας και ανωριμότητας και αφετέρου εάν η πιθανή επανένταξή του στην ομάδα είναι εφικτή χωρίς κραδασμούς στους κόλπους της ΑΕΚ».
[space size=»30″]

By