Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρουλάκης: «Δεν θα καταπίνουμε τα λάθη της ΝΔ»

Το στέλεχος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώτος πολιτικός χώρος που οργάνωσε εκστρατεία εναντίον της Χρυσής Αυγής  και δεν συνομίλησε ποτέ μαζί της

venizelos androulakis pasok

Ζήτημα λειτουργίας της κυβέρνησης σε περίπτωση που η ΝΔ δεν εκτοπίσει στο «πολιτικό περιθώριο» πρόσωπα «τύπου Μπαλτάκου» έθεσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας τον πρωθυπουργό να μην επιλέγει πρόσωπα που «χαριεντίζονται με την Χρυσή Αυγή και το νεοναζισμό».

«Δεν θα καταπίνουμε τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο κ. Ανδρουλάκης. Υπογράμμισε ότι είναι ευθύνη του πρωθυπουργού για τα πρόσωπα που επιλέγει, σημειώνοντας ότι ο πρώην γγ της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος δεν διορίστηκε στην κυβέρνηση μέσω ΑΣΕΠ.

Το στέλεχος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ο πρώτος πολιτικός χώρος που οργάνωσε εκστρατεία εναντίον της Χρυσής Αυγής  και δεν συνομίλησε ποτέ μαζί της.

«Κάποιοι άλλοι, τόσο από τις μνημονικές όσο και από τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, προσπάθησαν να ενστερνιστούν και να διαχειριστούν το φαινόμενο» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

By