Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ch. League: Προβάδισμα πρόκρισης η Μπάγερν, «ζωντανή» η Πάρι

1364856996_extras_portada_5Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, είναι η Μπαγερν Μονάχου μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Γιουβέντους, την ώρα που Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα, μετά το 2-2 στο «Παρκ Ντε Πρενς» άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της Βαρκελώνης.

Η Μπάγερν μπήκε αποφασισμένη στο «Αλιάνζ Αρίνα» για να πάρει την πρόκριση και πριν καν συμπληρωθεί το 1o λεπτό, για την ακρίβεια στο 35ο δευτερόλεπτο, άνοιξε το σκορ με το σουτ του Αλάμπα.

Το γκολ αυτό μάλιστα, ήταν το 6ο πιο γρήγορο στην ιστορία του Champions League, όμως οι Γερμανοί δεν έμειναν εκεί… Έχοντας την υπεροχή, κόντρα στην Γιουβέντους που δεν μπορούσε να απειλήσει, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 63’ με τον Μίλερ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Βέβαια στην συγκεκριμένη φάση, ο Μάντζουκιτς που πήρε το «ριμπάουντ» από την ασταθή απόκρουση του Μπουφόν και πάσαρε στον επιθετικό της Μπάγερν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το ματς της ημέρας, σύμφωνα με το θέαμα που παρουσίασε ήταν αυτό στο Παρίσι. Εκεί που η Μπαρτσελόνα βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Μέσι (38’) και Τσάβι (89’), όμως άλλες τόσες ισοφαρίστηκε από τους Ιμπραΐμοβιτς (79’) και Ματουιντί (93’).

Όπως και στην περίπτωση του Μίλερ όμως, έτσι και το γκολ του Σουηδού επιθετικού των Γάλλων εμπεριείχε παράβαση οφσάιντ, η οποία όμως δεν υποδείχθηκε.

Η αυλαία της πρώτης φάσης των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τα παιχνίδια Μάλαγα-Ντόρντμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατασαράι.
[space size=»30″]

By