Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άδοξο τέλος για την Εθνική στο Μουντιάλ

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα έχασε 3-1 από το Ουζμπεκιστάν και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά.

dfcc99f3-12df-43b5-a5ef-059d1cbf1af4_slideΟι παίκτες της Εθνικής ομάδας Κ-20 δεν άντεξαν το βάρος από τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν και λόγω απειρίας, λύγισαν στο ματς για την φάση των «16».

Το Ουζμπεκιστάν κέρδισε 3-1, αλλά όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν δεν υπήρχε η φάση του 60ο λεπτού.

Και αυτό γιατί μπορεί οι αντίπαλοι να είχαν προηγηθεί στο 27΄ με τον Μακστάλιεφ, αλλά 6 λεπτά αργότερα ο Σταμφυλίδης ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Διαμαντάκος.

Έτσι, φτάσαμε σε κρίσιμο σημείο, όπου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Ουζμπεκιστάν, σε μία φάση που γίνεται συχνά στους αγώνες, αλλά δεν τιμωρείται ως παράβαση. Μάλιστα, η κάρτα που αντίκρισε ο Κουρμπέλης ήταν η 2η, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να μείνει η Εθνική με 10 παίκτες.

Ο Σεργκέεφ έκανε το 2-1, ενώ ο Ρακμάνοφ στο 83′ με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (58’ Μπουγαΐδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (68’ Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος

Ουζμπεκιστάν: Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φομίν, Μακστάλιεφ, Κόζακ (81’ Ουρινμπόεφ), Τουράποφ, Σεργκέεφ (84’ Κακίμοφ), Ουμπαγντουλάεφ, Σαρμπικοντιάεφ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By