Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

60 χρόνια MINI: Η επιτομή του Lifestyle!

Η MINI αναπολεί έξι δεκαετίες έμπνευσης και παρουσιάζει 50 προϊόντα υψηλής αισθητικής με το χαρακτηριστικό στιλ της βρετανικής φίρμας.

Μπορεί η MINI να έχει εισέλθει στην σύγχρονη εποχή της, διατηρώντας τις αρχές του θρυλικού Mini, δηλαδή τον συνδυασμό πρακτικής σχεδίασης με ελκυστική εμφάνιση σε ένα μικρό αυτοκίνητο, ωστόσο τα μοντέλα της πλέον μεγάλωσαν σε διαστάσεις, έγιναν πιο πρακτικά, απέκτησαν και 5θυρες ή cabrio εκδόσεις, παραμένοντας νεανικά και ευχάριστα στην οδήγηση. Το στοιχείο που δεν αλλάζει, αλλά για την ακρίβεια αναβαθμίζεται διαρκώς είναι οι επιλογές εκατομίκευσης.

Εμπνευσμένη από το αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας, η MINI 60 Years Lifestyle Collection προσφέρει μία νέα σειρά ειδών ένδυσης για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Το T-Shirt με ρίγες MINI Stripe T-Shirt κυκλοφορεί στην εμβληματική απόχρωση British Green για γυναίκες και Black για άνδρες. Στις ανισομεγέθεις ρίγες ξεχωρίζει μία μοντέρνα κοραλλί απόχρωση (Coral) και μία ζωηρή λεμονί (Lemon). Με στάμπες κλασικών Mini στα MINI Car Print T-Shirt και ένα μοτίβο με δάφνινο στεφάνι στο MINI Vintage Logo T-Shirt, η συλλογή προσφέρει αυθεντικά σύμβολα διασκεδαστικής οδήγησης,για το δρόμο ή την πίστα.

Παράλληλα, διατίθενται μεταξύ άλλων Κανάτα για Παγωμένο Τσάι (MINI Colour Block Ice Tea Jug), Θερμός για Παγωμένο Τσάι (MINI Colour Block Ice Tea Mugs) σε τρεις αποχρώσεις Black (Μαύρο), Coral (Κοραλλί) και Green (Πράσινο), καθώς και το MINI Beach Tennis Set, το οποίο εκτός από ρακέτες περιλαμβάνει και μπαλάκια σε φωτεινό κοραλλί, προσφέρει διασκέδαση κάτω τον ήλιο στους λάτρεις της παραλίας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Επίσης αξεσουάρ όπως ο σάκος (MINI Striped Duffle Bag), τσάντα για ψώνια (MINI Striped Shopper) και βαλίτσες με ροδάκια, ολοκληρώνουν το πλήρες σετ της νέας συλλογής.

By