Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019

Αετονύχης έφαγε από έλληνα επιχειρηματία 2,5 εκατ. για ανύπαρκτες μετοχές

Η υπόθεση αφορά απάτη ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έλλαδίτης επιχειρηματίας, παρέδωσε σε 53χρονο από το Αζερμπαϊτζάν με σκοπό να αποκτήσει μετοχές σε υπό ανέγερση ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κάποιο συνέδριο το 2015. Οι συναντήσεις από τις οποίες επήλθε προφορική συμφωνία μεταξύ τους έγιναν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου πέρυσι στη Λεμεσό. Στη Λεμεσό έγινε και η παράδοση του τεράστιου χρηματικού ποσού από τον Ελλαδίτη στον Αζέρο και μάλιστα σε μετρητά, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους στη μαρίνα της πόλης. Τα χρήματα, δόθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Με γιοτ και… μπράβους!

Ο Αζέρος μάλιστα… έπαιξε καλά το ρόλο του επιχειρηματία, καθώς αφίχθηκε στη μαρίνα Λεμεσού με ιδιωτικό σκάφος και μάλιστα με μπράβους!

Από τον Οκτώβριο του 2016 ο Ελλαδίτης επιχειρηματίας έχασε τα ίχνη του 53χρονου Αζέρου και αν και έφτασε μέχρι το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. Κατάφερε ωστόσο να μάθει ότι το εν λόγω πρόσωπο «έφαγε» μεγάλα χρηματικά ποσά και από άλλα πρόσωπα.

Ο 53χρονος Αζέρος καταζητείται και από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

By