Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2019

Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα πιο ντροπιαστικά βράδια στην ιστορία του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε το σημερινό

ninis
Μαύρη νύχτα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κατάφεραν να μείνουν εκτός Ευρώπης από την άσημη Καμπάλα, αφού δεν μπόρεσαν να την νικήσουν στη Λεωφόρο και το 2-2 υπέγραψε τον αποκλεισμό τους.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό) οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» πράσινη άμυνα, ισοφάρισαν δις οι Μπεργκ (έχασε τετ-α-τετ στο 90′ για την λύτρωση) και Νάνο, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την κακή εξέλιξη για την ομάδας τους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Κακή η εικόνα του τριφυλλιού, μην έχοντας καθαρό μυαλό να παίξει ορθολογικά, αναλώθηκε σε σέντρες. Πολλοί παίκτες του κάτω του μετρίου. Έντονη γιούχα από τον κόσμο μετά το 60′, είσοδος περίπου 50 στο φινάλε, όπου κινήθηκαν κατά του Λαγού (χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και πέταξαν αρκετά μπουκάλια…

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77′ Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67′ Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67′ Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85′ Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ