Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Αυτός είναι ένας εκ των δραστών του Παρισίου

Δημοσιεύτηκε το διαβατήριο του από σερβική εφημερίδα

parisi

Φωτογραφία από το διαβατήριο ενός εκ των τρομοκρατών που αιματοκύλισαν το Παρίσι και ο οποίος πέρασε μέσω της χώρας μας στην Ευρώπη δημοσιεύει η σερβική εφημερίδα Blic.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των τζιχαντιστών που δολοφόνησαν αθώους πολίτες στη γαλλική πρωτεύουσα συνεχίζονται και συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αχμέντ Αλμουχάμεντ, ένας 25χρονος Σύριος φέρεται πως εισήλθε στην Ευρώπη μέσω Λέρου στις 3 Οκτωβρίου, προτού φτάσει στο Παρίσι και συμμετέχει στην τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών.

«Ένας από τους υπόπτους για τρομοκρατία, ο Α.Α., που αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος των γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας, είχε καταγραφεί στις 7 Οκτωβρίου φέτος στο μεθοριακό πέρασμα του Πρέσεβο, όπου ζήτησε επισήμως άσυλο», αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας σε δήλωσή του.

Το μεθοριακό πέρασμα του Πρέσεβο χωρίζει τη Σερβία από την ΠΓΔΜ.

«Έλεγχοι επιβεβαίωσαν πως τα στοιχεία που τον αφορούν ταιριάζουν με αυτά του προσώπου που είχε ταυτοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Η Ιντερπόλ δεν είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του προσώπου αυτού».

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε το διαβατήριό του, για το οποίο υπάρχουν υποψίες πως είναι πλαστό, αναφέροντας πως βρήκε άσυλο στη Σερβία και στη συνέχεια πέρασε στην Κροατία και την Αυστρία, μέχρι να βρεθεί σε γαλλικό έδαφος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By