Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019

Alpha Bank: «Έπεσαν» υπογραφές στην Επιχειρ. Σύμβαση με τους εργαζομένους της πρώην Εμπορικής

Ολοκληρώθηκε υπογραφή της σύμβασης για τους πρώην εργαζομένους της Εμπορικής τράπεζας

trapezes

Η διοίκηση της Aplha Bank ήρθε σε συμφωνία με τους 1.010 υπαλλήλους της πρώην Εμπορικής τράπεζας για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων, η συμφωνία προβλέπει τα παρακάτω:

«Από 1.1.2014 οι συνάδελφοι (1.010) της πρ. Εμπορικής εντάσσονται στο τακτικό προσωπικό της Τράπεζας και στον ισχύοντα Οργανισμό Προσωπικού.

– Η ένταξη γίνεται σε βαθμό ανάλογο με τα έτη υπηρεσίας στην πρ. Εμπορική και με το επίδομα σπουδών που λαμβάνουν, σύμφωνα με τους κατατεθέντες και εγκριθέντες, από την πρ. Εμπορική, τίτλους σπουδών τους.

– Η ένταξη όλων όσοι κατείχαν θέσεις ευθύνης (Δ/ντού Διευθύνσεως, Αν. Δ/ντού Διευθύνσεως, Υποδ. Διευθύνσεως, Υποδ. Επιχειρηματικού Κέντρου και Διευθυντού Κατ/τος) γίνεται απευθείας σε βαθμό ανώτερο του προβλεπομένου και ανάλογο του βαθμού που έχει αποδοθεί σε Υπάλληλο της Τράπεζας που κατέχει, με βάση το ισχύον σήμερα οργανόγραμμά της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank, από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκε απέναντι στους συναδέλφους της πρώην Εμπορικής ότι θα πράξει ότι πρέπει προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντά τους με την ένταξη τους στον Οργανισμό της Alpha Bank, επισημαίνοντας: «Η δέσμευση αυτή έγινε πράξη και έτσι μετά από 7 χρόνια ομηρείας οι 1.010 συνάδελφοί που κινδύνευαν να εγκλωβισθούν σε μια απίστευτη δικαστική περιπέτεια».

Σύμφωνα με το Σύλλογο, η διοίκηση της τράπεζας ανταποκρίθηκε άμεσα στο στην πρόκλησή του και μετά από σειρά διαβουλεύσεων που είχαν προηγηθεί κατέληξαν σήμερα στην υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης.»

By