Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Άμπερ Ρόουζ: Είπε «πόρνη» την Καρντάσιαν

Η Άμπερ Ρόουζ, πρώην του Κάνιε Γουέστ, έβρισε την Κιμ Καρντάσιαν, αφού είχε βρίσει τη μικρή της αδελφή και της επιτέθηκε η Κλόε Καρντάσιαν!

kim

Όταν μπλέκει η πρώην με την νυν και την αδελφή της νυν δεν μπορεί παρά να γίνει χαμός! Η Κλόε Καρντάσιαν, αδελφή της Κιμ, καβγάδισε με την Άμπερ Ρόουζ, την πρώην του συζύγου της Κιμ, Κάνιε Γουέστ.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Η Άμπερ Ρόουζ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σχολίασε τη μικρότερη Καρντάσιαν, τη 17χρονη Κένταλ Τζένερ και τη σχέση της με τον ράπερ Τάιγκα. Η Κλόε, θέλοντας να υπερασπίσει την Κάιλι, έγραψε στον λογαριασμό της ότι η Άμπερ Ρόουζ είχε πει στο Foxx ότι από την ηλικία των 15 χρόνων ήταν επαγγελματίας στρίπερ και την παρακαλεί να μη στενοχωριέται για την αδελφή της που έχει καριέρα.

Στιγμιότυπο 2015-02-17, 11.56.27 μ.μ.

Αναμενόμενο να περάσει στην αντεπίθεση. Και το έκανε, γράφοντας: «Είμαι αυτή η πόρνη που λες για να ζήσω την οικογένειά μου, όπως η μεγάλη σου αδελφή είναι πόρνη για να ζήσει τη δική της. Είμαστε ίσες».

Στιγμιότυπο 2015-02-17, 11.57.11 μ.μ.

Νωρίτερα είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Κάνιε Γουέστ, γράφοντας ως σχόλιο: «Όταν η κουνιάδα σου αποκαλεί την πρώην σου στρίπερ, αλλά η σύζυγός σου είναι αυτή που έχει sex tape!».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By