Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2019

Ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Οι απαραίτητες ενέργειες για την ανανέωση του συμβολαίου θα γίνουν κατά την επιστροφή του Αργεντινού σταρ από τις διακοπές του.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring a goal during their King's Cup quarter-final first leg soccer match in BarcelonaΈπειτα από το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε ο Νεϊμάρ, ο Μέσι είναι η απόλυτη προτεραιότητα των Καταλανών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Την ώρα που η ομάδα πραγματοποιεί και τις απαραίτητες μεταγραφές (Ντένις Σουάρεθ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Λούκας Ντιν), η περίπτωση του Αργεντινού «μάγου» της ομάδας είναι αυτή που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι και στο «Καμπ Νου» τον περιμένουν να επιστρέψει από τις διακοπές του ώστε να προχωρήσει άμεσα η υπόθεση της υπογραφής νέου «deal».

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σ” επαφή έπειτα από την αποτυχία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο επετειακό Κόπα Αμέρικα αλλά και μετά την ποινή φυλάκισης 21 μηνών για φοροδιαφυγή, με τον Μέσι να ξεκαθαρίζει πως εκτιμά τη στήριξη που του παρέχει ο σύλλογος και εκτιμά τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι τελευταίοι επικοινώνησαν και με τον πατέρα του που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του βραχύσωμου «μάγου» και πλέον, μόλις αυτός ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του άδεια και επιστρέψει στη Βαρκελώνη, θα κληθεί να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που τον περιμένει …

By