Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019

Αποκριάτικη στολή το θρυλικό baby blue συνολάκι της Μελάνια Τραμπ

Το σχεδόν πάντα άψογο στιλ της Μελάνια Τραμπ είναι γνωστό τοις πάσι, όπως και η προτίμηση της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής στα ακριβά ρούχα μεγάλων σχεδιαστών.

Ενα τα ντυσίματα της Μελάνια με τη μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό ήταν το baby blue ταγέρ που φόρεσε στην ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Τότε είχε εμφανιστεί με ένα σικάτο σύνολο δια χειρός Ralph Lauren, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί γόβες και γάντια. Τότε πολλοί είχαν υποστηρίξει πως η νέα Πρώτη Κυρία προσπαθεί να αντιγράψει την Τζάκι Κένεντι, η οποία ήταν γνωστή για το απαράμιλλο στιλ της.

Θυμίζουμε ότι τότε είχαν απογειωθεί οι μετοχές του Ralph Lauren, αφού λίγα λεπτά αργότερα, η αμερικανική εταιρεία μόδας είδε την τιμή της μετοχής της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Ομως, κανείς δεν θα περίμενε ότι το θρυλικό αυτό ντύσιμο της Μελάνια θα αποτελούσε έμπνευση για αποκριάτικη στολή για το Χάλογουιν, σε πολύ πιο σέξι και αποκαλυπτική έκδοση.

Αν και η στολή δεν αναφέρεται ως «κοστούμι Μελάνια Τραμπ» ή κάτι παρεμφερές, είναι σαφές το τι υποδηλώνει σύμφωνα με διεθνή μέσα.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

By