Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, 2018

Αυξάνει το όριο των offline τραγουδιών το Spotify

Το όριο της μουσικής που μπορεί να κατεβάσει κάθε συνδρομητής  στο τηλέφωνό του για να ακούει εκτός σύνδεσης δικτύου αυξάνει επιτέλους το Spotify, ικανοποιώντας ένα χρόνιο παράπονο των χρηστών του.

Η δημοφιλής υπηρεσία μουσικής έχει αυξήσει το ανώτερο όριο των offline downloads στα 10.000 τραγούδια από το αυθαίρετο 3.333 τραγούδια που ήταν μέχρι χθες.

Σύμφωνα με το Rolling Stone το οποίο επικοινώνησε με την spotify το αυθαίρετο αυτό όριο το οποίο αποτελούσε βασικό παράπονο των χρηστών από τις 3.333 τραγούδια σε τρεις συσκευές μετατοπίστηκε στις 10.000 ανά συσκευή μέχρι και πέντε διαφορετικές.

«Στο Spotify εργαζόμαστε πάντα για να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών κι αυτό κάνουμε με αυτή την αλλαγή» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στο μουσικό περιοδικό.

Ενώ το Spotify προσφέρει έναν διευρυμένο μουσικό κατάλογο που περιλαμβάνει περισσότερα από 35 εκατ. τραγούδια χωρίς περιορισμό στην Online ακρόαση, μέχρι χθες οι έχοντες την premium υπηρεσία μπορούσαν να κατεβάσουν για offline ακρόαση έως και 9.999 σε τρεις συσκευές (3.333 σε καθεμία εξ’ αυτών). Αυτό ο περιορισμός είχε δημιουργήσει αρνητικά σχόλια για την εταιρεία στα social media και στην κοινότητα των μελών του Spotify από τους μουσικόφιλους.

By