Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 2019

Bugatti Chiron Super Sport: Αγγίζοντας την τελειότητα!

Το επιβλητικό hypercar αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια νέα έκδοση, η οποία θα είναι περιορισμένης παραγωγής και τεράστιας ισχύος.

Μελετώντας τις προδιαγραφές της Bugatti Chiron, δεν μπορείς να σκεφτείς ότι αυτό που της λείπει είναι η… δύναμη! Η γαλλική φίρμα, η οποία ανήκει στο Volkswagen Group, την εφοδιάζει με ένα «κτήνος» 16 κυλίνδρων σε διάταξη W, με τέσσερα turbo, 8.0 λίτρα κυβισμού και 1.500 ίππους! Ωστόσο για την Bugatti, αυτό δεν είναι αρκετό και ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα έκδοση της Chiron, η οποία θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι πληροφορίες για τη νέα εκδοχή της Chiron είναι ελάχιστες και το μόνο που μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά, είναι πως θα διαθέτει περισσότερη ισχύ, ενδεχομένως χαμηλότερο βάρος, πιο «σκληροπυρηνικό» χαρακτήρα, ακόμη υψηλότερη τιμή και ιδιαίτερα περιορισμένη παραγωγή, περίπου κάτω από πενήντα μονάδες συνολικά! Κρίνοντας από τις αντίστοιχες κινήσεις της μάρκας με τη Veyron, δεν αποκλείεται να ονομαστεί SS (Super Sport), ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά και μία κάμπριο έκδοση.

By