Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Cristiano Ronaldo: Αφησε τη βίλα που έμενε στη Μύκονο αχούρι (video)

Για τη διαμονή του εκεί έδινε 30.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι Μ6

Ο άσος της μπάλας Cristiano Ronaldo φέτος «ψήφισε» Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος διεθνής μάλιστα πέταξε δύο φορές για το Νησί των Ανέμων. Την πρώτη φορά επισκέφθηκε τη Μύκονο με φίλους του και τη δεύτερη με την καλλονή σύντροφό του Irina Shayk.

Για τις διακοπές του το αστέρι της Ρεάλ είχε κλείσει μία πολυτελή βίλα στην οποία όπως φαίνεται έκανε τα… πάντα! Μία μέρα μετά την αναχώρησή του, η εκπομπή «Enquête Exclusive» για το γαλλικό κανάλι Μ6, έκανε… έφοδο στη βίλα που έμενε ο Πορτογάλος με την σύντροφό του, πληρώνοντας 30.000 ευρώ την εβδομάδα, και έβγαλε κυριολεκτικά τα άπλυτά του στη φόρα!

«Είναι λίγο ακατάστατα. Ο πρώην ένοικος μόλις έφυγε», προειδοποιεί το συνεργείο ο θυρωρός. Ο πρώην ενοικιαστής δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo ο οποίος άφησε ένα σπίτι εντελώς αχούρι.

vilaron5 vilaron6 vilaron7

Ξαπλώστρες πεταμένες μέσα στην πισίνα, άπλυτα κουζινικά σε όλους τους χώρους, σκουπίδια παντού, το ψυγείο άδειο και βρώμικο, λερωμένα σεντόνια στο πάτωμα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα αντίκρισαν οι επόμενοι ένοικοι, οι οποίοι όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί είναι οι διάσημοι μόδιστροι και φίλοι του Ronaldo, Dsquared.

Δείτε το βίντεο εδω

(Visited 1 times, 1 visits today)
By