Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

«Custom Made World»… από Tokkoi

Σε ένα δικό του, ξεχωριστό, μουσικό κόσμο μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του στις 14 Ιουλίου ο έλληνας μουσικός παραγωγός Γιώργος Βουγιούκας ή αλλιώς Tokkoi (τό-κο-ι), με την επίσημη κυκλοφορία σε CD της πρώτης προσωπικής δισκογραφικής του δουλειάς.

1

Τιτλοφορείται «Custom Made World» και κυκλοφορεί από την αγγλική δισκογραφική Baroque Records. Ο Tokkoi μας παρουσιάζει έναν κόσμο, όπως ο ίδιος τον έχει φανταστεί, μέσα από chill out, electronica, downtempo μελωδίες, αιθέρια γυναικεία φωνητικά, καθώς και συνεργασίες με τραγουδίστριες και μουσικούς από όλον τον κόσμο (Jon Silva, Alex Villanueva, Sahpe, Owsey, AthinaNiki, Emmanuelle Vera, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Meagan).

Η ενορχήστρωση, οι ζωντανές ηχογραφήσεις των κρουστών και εγχόρδων και οι ερμηνείες των συμμετεχόντων καλλιτεχνών ολοκληρώνουν αρμονικά μία εμπνευσμένη μουσική δουλειά.

Το CD θα κυκλοφορήσει σε digipack και σε αριθμημένη limited έκδοση 105 αντιτύπων σε χρυσή μεταλλική συσκευασία, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή του καλλιτέχνη, και θα συμπεριλαμβάνουν κουπόνι λήψης του ψηφιακού άλμπουμ από την προσωπική του ιστοσελίδα:  www.tokkoi.com

Ο Γιώργος Βουγιούκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2012 με την κυκλοφορία του single “KOI-961”. Συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη μουσική συλλογή της Baroque Records με τίτλο “Chilled Structures” και κέρδισε μία θέση στα 10 πιο δημοφιλή κομμάτια του σχετικού chart του Billboard και του Chill Out Chart του Beatport.

2

Ένα χρόνο αργότερα, ως Tokkoi πλέον, στα πλαίσια της τρίτης Chill Out συλλογής της Baroque κυκλοφόρησε το single “Exit 82” που αναρριχήθηκε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες στα 20 δημοφιλέστερα κομμάτια των Beatport Charts.

Έχοντας ήδη δύο επιτυχίες στο ενεργητικό του ετοίμασε την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά και στις 31 Μαρτίου του 2014 κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή το “Custom Made World”.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμότατη, αφού από τις πρώτες μόλις εβδομάδες το άλμπουμ κατέλαβε την πρώτη θέση του Chill Out Chart του δημοφιλούς μουσικού ιστότοπου Beatport, εδραιώνοντας τον Tokkoi ως έναν από τους πιο ανερχόμενους μουσικούς της παγκόσμιας Chill Out/Electronica σκηνής.

Mε την κυκλοφορία του άλμπουμ του σε φυσική μορφή ο Tokkoi φιλοδοξεί να κατακτήσει, εκτός από το διεθνές κοινό, και το κοινό της χώρας του. Και, αν κρίνει κανείς από τη φωτεινή φύση της ονειρώδους ηλεκτρονικής μουσικής του, τα μέσα του καλοκαιριού είναι η πιο ταιριαστή εποχή γι” αυτή την κυκλοφορία. Ετοιμαστείτε για ψηφιακά ηλιοβασιλέματα χωρίς τέλος.

By