Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Δάνεια μέσω Internet δίνει η Τράπεζα Πειραιώς

Προσωπικά δάνεια από 500 έως 15.000 ευρώ χορηγεί η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της πλατφόρμας winbank, χωρίς να χρειάζεται ούτε μία επίσκεψη στο κατάστημα.

Το νέο προϊόν «e-loan» ανοίγει τον δρόμο για τις διαδικτυακές χορηγήσεις δανείων -ένα προϊόν που δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στη χώρα μας λόγω της στασιμότητας στις χορηγήσεις υπό τη σκιά των κόκκινων δανείων.

Μέχρι στιγμής, από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank, οι εγγραμμένοι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές στους λογαριασμούς τους και να ενημερωθούν για κινήσεις και υπόλοιπα, καθώς και να εκδώσουν προπληρωμένες κάρτες.

Πλέον, θα μπορούν να πάρουν και δάνειο. Για να λάβει το e-loan, ο πελάτης καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά  μέσω της winbank –της πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας- και συνοδεύεται από δώρο 20.000 yellows γα τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By