Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί κυβέρνησης στο προσφυγικό

«Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό με την Ε.Ε. και την Frontex είναι λανθασμένη, επικίνδυνη και επιζήμια για το εθνικό συμφέρον»

10o-sunedrio-pasok

Για «επικίνδυνο ερασιτεχνισμό» που οδηγεί στην απομόνωση και στην αποδυνάμωσή της χώρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου.

«Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό με την Ε.Ε. και την Frontex είναι λανθασμένη, επικίνδυνη και επιζήμια για το εθνικό συμφέρον», δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι «χθες υποχρεώθηκαν σε άτακτη υποχώρηση, χάνοντας για τη χώρα μας ακόμη και αυτά που θα μπορούσατε να είχατε διασφαλίσει σε συνεργασία με την Ε.Ε.».

Ο τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άσκησε κριτική στον αρμόδιο υπουργό ο οποίος, όπως είπε, «το μεσημέρι αρνιόταν το αίτημα πολιτικής προστασίας προς την Ε.Ε. και το απόγευμα το αποδεχόταν».

«Το πρωί έλεγε όχι στην Frontex – όπως κάνει εδώ και μήνες η κυβέρνηση- και το βράδυ υποχρεωνόταν σε αναδίπλωση. Η κυβέρνηση και στο θέμα αυτό δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη και αυτό πληρώνει κάθε μέρα ο ελληνικός λαός ιδίοις εξόδοις», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By