Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Δούκισσα Νομικού: Το ψέμα που της είχε πει ο σύντροφός της και αποκαλύφθηκε!

Το επίσημο “I do” που θα πει η Δούκισσα Νομικού στον Δημήτρη Θεοδωρίδη στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο είναι ένας από τους πλέον πολυαναμενόμενους γάμους του φετινού καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με το διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη.

Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστόνης. Το Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη συνέχεια διευθυντής αθλητικής ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι β’ αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat. Μπορεί να μην απασχόλησε ποτέ τα lifestyle έντυπα με τη ζωή του πριν από τη σχέση του με τη Δούκισσα, αλλά είχε απασχολήσει πολλές φορές τα δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων και sites. Έτσι, η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε ο δεσμός του δεν φάνηκε να τον τρομάζει.

Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του γνώριζαν και σέβονταν τις επαγγελματικές δραστηριότητες της Δούκισσας, είχαν αποδεχτεί ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και φάνηκε από την αρχή πως της έχουν εμπιστοσύνη. Άλλωστε η Δούκισσα γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της τα Χριστούγεννα μετά το καλοκαίρι της γνωριμίας τους και αμέσως φάνηκε πως ήταν πολύ θετικοί απέναντι στις εξελίξεις στη ζωή του γιου τους.

Όσο για τον αυστηρό και παλαιών αρχών πατέρα της Δούκισσας, τον τραγουδιστή Νίκο Νομικό, φάνηκε να συμπαθεί πολύ από την πρώτη κιόλας γνωριμία τον 36χρονο νεαρό που πλέον θα γίνει γαμπρός του. Το χιούμορ και η ευγένειά του ήταν τα στοιχεία που τον κέρδισαν αμέσως.

Η Δούκισσα προσαρμόστηκε αμέσως στη νέα ζωή στα βόρεια προάστια. Συγκάτοικοί τους από την αρχή ήταν τα D-boys, τα δύο λαμπραντόρ του Δημήτρη, πίσω από τα οποία υπάρχει και μια αστεία ιστορία. Ο Δημήτρης τα είχε συστήσει στη Δούκισσα ως «Danny» και «Droopy», εξού και το D-boys που τους έβγαλε εκείνη και έδενε και με το «D» το δικό της (Δούκισσα) και το «D» του Δημήτρη. Μέχρι που κάποια μέρα έμαθε από τον αδελφό του πως τα λαμπραντόρ λέγονταν Bob και Jack, πριν τα… μετονομάσει ο Δημήτρης, κάνοντας πλάκα στη Δούκισσα!

Έκτοτε, πάντως ακούν όντως στα ονόματα «Danny» και «Droopy», ενώ η παρέα μεγάλωσε με τον Tommy, ένα αδέσποτο σκυλάκι που υιοθέτησαν, και τον Hooch (ράτσας Ντογκ του Μπορντό) που ο Δημήτρης έκανε δώρο στη Δούκισσα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015, λίγο μετά τη συγκατοίκησή τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By