Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Η 6η χρονιά του Bob Theatre Festival

To Bob Theatre Festival 2013 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό 14 έως 19 Μαΐου, από τις  από τις 7μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα, στο Bios.

bob thatre festival 01Για 6η συνεχόμονη χρονιά διοργανώνεται το Bob Theatre Festival, ένα από τα σημαντικότερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου, που περισσότεροι από 3.000 θεατές το παρακολουθούν κάθε χρόνο.

Φέτος το φεστιβάλ φιλοξενείται στο «Bios» και από τις 14 έως τις 19 Μαΐου θα υποδεχτεί το κοινό με πρεμιέρες, κωμωδίες, μετακλήσεις από το εξωτερικό, πάρτυ και, φυσικά, με τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της θεατρικής σεζόν, ενώ η γενική είσοδος είναι στα 9 ευρώ.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες νέων έργων, το «Καλά Ξεμπερδέματα» από την ομάδα Άγονη Γραμμή και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, που βασίζεται σε πέντε διηγήματα του Άντον Τσέχωφ και, έχοντας ολοκληρώσει την περιοδεία της στα χωριά της Βόρειας Ελλάδας, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα αλλά και «Το Κλέφτικο: Εμείς και οι Έλληνες» της σκηνοθέτιδας  Ηλέκτρας Ελληνηκιώτη, βασισμένη στο ποίημα «Κλέφτικο» του Γιώργου Πρεβεδουράκη και σ’ ένα άρθρο του Δημήτρη Δημητριάδη με τίτλο «Εμείς και οι Έλληνες».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Bob Theatre Festival 2013 εδώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By