Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Ένοπλος συνελήφθη έτοιμος για μάχη στο Ηράκλειο

Αποφασισμένος για… μάχη φαίνεται πως ήταν ένας 50χρονος Έλληνας που κυκλοφορούσε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου οπλισμένος με πιστόλι γεμάτο σφαίρες και μάλιστα μια υπήρχε και στην θαλάμη, που σημαίνει ότι το όπλο ήταν έτοιμο για άμεση χρήση!

Ο ένοπλος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του Α” τμήματος που έκαναν ελέγχους τα ξημερώματα της Παρασκευής και σταμάτησαν το αυτοκίνητό του.

Στο εσωτερικό του βρήκαν το πιστόλι που ο γεμιστήρας του περιείχε συνολικά οκτώ φυσίγγια και συνέλαβαν τον 50χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή του με κυκλώματα της νύχτας, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

*** Με την ίδια κατηγορία είχε παραπεμφθεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας ένας 31χρονος Έλληνας αλλά, παρ” όλο που είχε πέσει στα «μαλακά» καθώς του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή 200 ευρώ, δεν την είχε εξαγοράσει.

Έτσι, συνελήφθη στη Γαστούνη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By