Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Έντονη αντιπαράθεση Θεοδωράκη με Κωνσταντοπούλου

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής

konstantopoulou-vouli-proedros

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέβηκε στο βήμα για τη δευτερολογία του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτές της Χρυσής Αυγής μιλούσαν, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και η φωνή του Γρηγόρη Ψαριανού από τα έδρανα του Ποταμιού.

Η Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να μην μιλάει και σε εκείνο το σημείο ο κ. Θεοδωράκης της είπε «Κυρία Πρόεδρε να κοιτάτε και προς τα δεξιά έδρανα. Εχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας προς την άκρα δεξιά».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε σχολιάζοντας ότι το Ποτάμι δεν συμμετέχει στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων με τον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει «Μπορεί να μην είμαι πολύ παλιός στα έδρανα, αλλά αυτό που κάνετε είναι τουλάχιστον απαράδεκτο».

«Είχα το θάρρος μέσα στο Βερολίνο να θέσω και όχι ως ηθικό ζήτημα το ζήτημα του κατοχικού δανείου. Αυτή είναι η θέση μας. Δεν μίλησα με άλλη γλώσσα στο Βερολίνο και άλλη στην Ελλάδα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε και τα όσα ακούγονταν από τα έδρανα σημειώνοντας «Για την κα Κωνσταντοπούλου θα μιλήσουμε άλλη φορά. Εχουμε μαζέψει τις ανακοινώσεις από γυναικείες οργανώσεις για τη δράση της στο παρελθόν. Για αυτούς που καλύπτουν τους βιαστές».

(Visited 1 times, 1 visits today)