Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Επικοινωνία Θεοδωράκη – Μοσκοβισί για τα αποτελέσματα του Eurogroup

Ο Πιέρ Μοσκοβισί ζήτησε την άποψη του Σταύρου Θεοδωράκη για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νέο πρόγραμμα στους έλληνες πολίτες

theodorakis

O Σταύρος Θεοδωράκης είχε στις 11.20 το πρωί από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, τηλεφωνική συνομιλία με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Ποτάμι.

Συζήτησαν εκτενώς την συμφωνία του Eurogroup και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτή η συμφωνία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί ζήτησε την άποψη του Σταύρου Θεοδωράκη για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το νέο πρόγραμμα στους έλληνες πολίτες και αναφέρθηκε στα θετικά σημεία του όπως είναι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στο άνοιγμα της αγοράς και θα κάνουν ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το Ποτάμι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγησε στον Πιέρ Μοσκοβισί ότι τα εισπρακτικά μέτρα είναι αυτά που εφαρμόζονται αμέσως ενώ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν πως η Ελλάδα πρέπει να βγει δυναμικά και να διεκδικήσει επενδύσεις γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By