Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Επιστολή «κόλαφος»: Η Ζωή να μας επιστρέψει αμέσως τα κλειδιά του γραφείου

Η διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής με επιστολή της ζητά να επιστραφεί το γραφείο που με το έτσι θέλω κατέλαβε η κ. Κωνσταντοπούλου

konstantopoulou-zoi-kanali

Η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, ζητά από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να τις επιστρέψει πάραυτα τα κλειδιά του γραφείου της με τον αριθμό 207 που η κ. Κωνσταντοπούλου κατέλαβε με το έτσι θέλω, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.

Σε επιστολή της που μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματικός κόλαφος ζητά «να μας επιστραφεί το κλειδί».  Η επιστολή απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» περιγράφει η κα Δρούλια.

Επισημαίνει δε ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής». Όπως τονίζει φυλάσσονται, μεταξύ άλλων «το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο «στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα» αλλά και το αρχείο του διευθυντού της βιβλιοθήκης.

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της» καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.

By