Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Επίθεση Γεωργιάδη στην Κωνσταντοπούλου για τα διαθέσιμα Βουλής

«Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα»

georgiadis

Επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FΜ.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής για το ζήτημα της παραχώρησης των διαθέσιμων της Βουλής τόνισε:

«Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα».

Μάλιστα σημείωσε ότι αφού δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση η κ. Κωνσταντοπούλου, τότε έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που αντιδρούν. «Δεν κατάλαβα γιατί η κυβέρνηση επιτίθεται σε αυτούς και όχι στην πρόεδρο της βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη της κ. Κωνσταντοπούλου πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι απλά μία ανακοίνωση. «Αν συμβαίνει αυτό που λέει, τότε ο κ. Βαρουφάκης που έβαλε υπογραφή για να επιστρέψουν τα 10 δισ. από το ΤΧΣ, πρέπει να πάει φυλακή σήμερα», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι και αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θεοποιεί τη συμφωνία, η κ. Κωνσταντοπούλου τη χαρακτηρίζει απλή ανακοίνωση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By