Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Evan: Ο 7χρονος… καναλάρχης που “καθαρίζει” 1,5 εκατ. δολάρια τον χρόνο!

Αυτός ο μικρούλης μετέτρεψε το χόμπι του σε… χρυσωρυχείο αφού η ενασχόλησή του με το YouTube του αποφέρει ετήσια (καθαρά) έσοδα σχεδόν 1,5 εκατ. δολάρια!

1Ο Evan είναι ο 7χρονος “εγκέφαλος” πίσω από ένα δημοφιλέστατο διαδικτυακό οικογενειακό κανάλι του YouTube, το EvanTubeHD. Τι κάνει σε αυτό; Κριτικές για παιχνίδια και video games. Καμιά φορά στις κριτικές αυτές συμμετέχουν η μητέρα του και η αδελφή του.

Ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε ως ένας τρόπος για να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί πατέρας και γιος. Ο Evan κι ο πατέρας του άρχισαν να φτιάχνουν για πλάκα βιντεάκια Angry Birds με τη γνωστή τεχνική stop motion. Κι όμως αυτό το παιχνίδι κατέληξε να… εκτοξεύσει τον 7χρονο Evan στη στρατόσφαιρα των celebrities, αφού οι συνδρομητές του καναλιού του φτάνουν αισίως τους 476.000 και οι επισκέψεις τα 443 εκατομμύρια! Όλα άρχισαν όταν ο Evan ρώτησε τον πατέρα του αν μπορεί να ποστάρει τα βιντεάκια στο YouTube για να τα μοιραστεί με τους φίλους του. «Όταν αρχίσαμε, ανεβάζαμε ένα βιντεάκι τον μήνα εντελώς για πλάκα. Είχε ενδιαφέρον να βλέπεις ποιος συντονιζόταν. Μόνο όταν φτάσμαε στο 1 εκατομμύριο views συνειδητοποιήσαμε ότι συμβαίνει κάτι σπουδαίο εδώ”, θυμάται ο μπαμπάς του  Evan.

Ο πατέρας της μικρής διασημότητας, ο Jared, δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Newsweek ανέφερε ότι όλα τα έσοδα από το EvanTubeHD, το οποίο προσφάτως απέκτησε και τμήμα διαφήμισης και πωλήσεων, πηγαίνουν σε επενδύσεις και αποταμιευτικούς λογαριασμούς για τα παιδιά του.

Πάρτε μια γεύση από το EvanTubeHD:

 

[video_embed])[/video_embed]

ΠΗΓΗ: newsmoney

(Visited 1 times, 1 visits today)
By