Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019

Ευρωεκλογές 2019: Ο νεκροθάφτης υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ που θα «θάψει την Ευρώπη»!

Είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, ξέρει (μάλλον) καλά το επάγγελμά του και οραματίζεται να μπει στην Ευρωβουλή με τους ΑΝΕΛ για να εφαρμόσει τις μεθόδους που κατέχει εκ της επαγγελματικής του ενασχόλησης, κάτι που διαφημίζει και στο προεκλογικό του σποτ.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Γκουσμπουνάρη, που με ένα ελαφρώς μακάβριο και ενδεχομένως διασκεδαστικό βίντεο, αξιοποιεί τις μεταφορές που του παρέχει το επάγγελμά του, με κυριότερη τον ενταφιασμό, για να εξηγήσει τις πολιτικές που θα εφαρμόσει σε όποιον αντιστέκεται στις αξίες της Ευρώπης των λαών

Φορώντας μαύρο κοστούμι (δεν προσδιορίζεται κατά πόσο ηρωικό, αλλά σίγουρα πένθιμο), αντίστοιχη γραβάτα και υπό τη συνοδεία του πένθιμου ήχου της καμπάνας, ο κ. Γκουσμπουνάρης εξηγεί το όραμά του για την Ευρώπη και την αντίθεσή του με τη Γερμανική Ευρώπη του Γιούνκερ και της Μέρκελ. Μάλιστα, θέλοντας να δείξει την άριστη κατάρτιση και την επαρκή προετοιμασία του για την αντιμετώπιση των εν λόγω πολιτικών, δεσμεύεται στους ψηφοφόρους του ότι αυτήν την Ευρώπη θα την… θάψει.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ο Ζισκάρ Ντ” Εστέν, αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου οραματίστηκαν μια Ευρώπη που θα διατηρεί τις αξίες των λαών της. Η Ευρώπη οφείλει να αντιμετωπίζει τις χώρες του Νότου, όπως αντιμετωπίζει και του Βορρά.

Λέμε όχι σε μια Γερμανική Ευρώπη του Γιούνκερ και της Μέρκελ. Εγώ αυτή την Ευρώπη θα τη θάψω!», λέει στο σποτ του ο κ. Γκουσμπουνάρης, που έχει και στο παρελθόν επιχειρήσει να εμπλακεί ενεργά με τα κοινά, ως υποψήφιος βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης με το κόμμα ΤΕΛΕΙΑ του Απόστολου Γκλέτσου.

Για να πιστοποιήσει μάλιστα την αξιοπιστία της δέσμευσης, το σποτ ολοκληρώνεται δείχνοντας το σύνολο της εικόνας, με τον υποψήφιο να κρατά ένα φτυάρι αλλά και να φορά άσπρα γάντια, όπως αρμόζει η αισθητική ενός σοβαρού γραφείου τελετών, που σέβεται τον πελάτη και τιμά τη μνήμη του.

 

 

By