Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2020

Για την υπόθεση «κουμπαρά» καταθέτουν Γεωργιάδης- Μηταράκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μάλιστα, να περάσουν στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου

mitarakis600_060214

Tην πόρτα του εισαγγελέα θα περάσουν σε λίγη ώρα ο Νότης Μηταράκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να καταθέσουν με δική τους πρωτοβουλία για την υπόθεση Ξουλίδου- Σούκουρη περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μάλιστα, να περάσουν στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

«Ο κ. Καμμένος και η κα Ξουλίδου έχουν ευθύνη για το ότι ενέπλεξαν στην υπόθεση τα ονόματά μας χωρίς. Επιφυλασσόμαστε να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας με κάθε νόμιμο μέσο. Σε αυτή την ιστορία δεν είμαστε αμυνόμενοι αλλά επιτιθέμενοι», έλεγαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για το θέμα αυτό με το Νότη Μηταράκη να έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της Χρήστο Μαρκογιαννάκη να παραστεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By