Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019

H Νίκι Χίλτον μας δείχνει την κόρη της και το σπίτι της

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο αντίκες, ακριβά υφάσματα και συγκεκριμένα δωμάτια που δεν μας επέτρεπαν να μπούμε! Σαν παιδί έλεγα πάντα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα το κάνω εγώ αυτό όταν μεγαλώσω. Δεν θα έχω ποτέ ένα σπίτι όπου θα έχει δωμάτια απαγορευμένα!», αποκάλυψε η χρυσή κληρονόμος

Η Νίκι Χίλτον, η μικρότερη αδερφή της Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε και έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες την Lily Grace Victoria (19 μηνών) και την Teddy Marilyn (μόλις 2 μηνών).

Η ζάμπλουτη επιχειρηματίας ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του James Rothschild. Η οικογένεια της ζει στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και η οικοδέσποινα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στο  Architecture + Design. Η Νίκι μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έφτιαξε το σπίτι της χωρίς απαγορευμένα δωμάτια. Τι εννοεί με αυτό;

Kisses + cuddles before out the door to catch the @oscardelarenta show 👶 💋

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

«Διασκέδασα πάρα πολύ φτιάχνοντας το παιδικό της δωμάτιο», είπε η Nicky Hilton που στις 20 Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και συνέχισε: «Απλά πρέπει να αφήσεις την παιδική σου ηλικία να διαλέξει όλα εκείνα που αγαπούσες εσύ παιδί: γατάκια, κουνελάκια και πριγκίπισσες. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο αντίκες, ακριβά υφάσματα και συγκεκριμένα δωμάτια που δεν μας επέτρεπαν να μπούμε! Σαν παιδί έλεγα πάντα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα το κάνω εγώ αυτό όταν μεγαλώσω. Δεν θα έχω ποτέ ένα σπίτι όπου θα έχει δωμάτια απαγορευμένα!».

Εκτός από το παιδικό δωμάτιο η διάσημη μαμά μας έδειξε και τα αγαπημένα της δωμάτια στο σπίτι της, που δεν θυμίζει σε τίποτε ούτε το σπίτι της μητέρας της, ούτε το σπίτι της αδερφής της Paris Hilton.

Home Sweet Home 💙

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Caturday morning vibes 🐱☕️

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

By