Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

H πιο ακριβή σουίτα σε ολόκληρο τον κόσμο δεν βρίσκεται εκεί που φαντάζεσαι

Oταν μιλάμε για τις πιο ακριβές σουίτες σε ολόκληρο τον πλανήτη το μυαλό εύκολα πηγαίνει στις πόλεις της γλυκιάς «υπερβολής». 

Το Λας Βέγκας και το Ντουμπάι είναι σίγουρα ανάμεσα στα μέρη που διαθέτουν μερικά από τα πιο πολυτελή ή πρωτότυπα ξενοδοχεία του κόσμου και φυσικά κάποια από τα πιο ακριβά. Στη συνέχεια η Νέα Υόρκα, το Λος Άνζελες, το Λονδίνο και το Παρίσι βρίσκονται σίγουρα στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα καταλύματα που μπορεί να νοικιάσει κανείς, κι όμως τη πιο ακριβή και γκράντε σουίτα που υπάρχει στον κόσμο βρίσκεται σε μία χαμηλών τόνων, κομψή πόλη της κεντρικής Ευρώπης.

Στην Γενεύη της Ελβετίας, έχοντας θέα-πιάτο την πανέμορφη λίμνη Λεμάν (γνωστή κι απλά ως η Λίμνη της Γενευής), με το εντυπωσιακό συντριβάνι να δεσπόζει σε μία της μεριά, το ξενοδοχείο President Wilson διαθέτει μία πέρα από κάθε λογική Penthouse Presidential σουίτα η οποίαξεπερνάει σε μέγεθος και ανέσεις ακόμα και τα κορυφαία ξενοδοχεία του πλανήτη. 

Η εν λόγω βασιλική σουίτα – ρετιρέ είναι σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη η πιο ακριβή του κόσμου με την τιμή να ξεκινά από τις 80.000 δολάρια τη βραδιά, αναλόγως με τις παροχές που θα ζητήσει ο κάθε ένοικος. Εκτός όμως από το γεγονός ότι είναι τόσο εξωφρενικά ακριβή η βασιλική σουίτα του President Wilson Hotel είναι και η μεγαλύτερη της Ευρώπης φτάνοντας τα 1.680 τετραγωνικά μέτρα.

Αγαπημένη λεπτομέρεια όσων είχαν κάποτε την τύχη να μείνουν εκεί είναι η πανέμορφη ταράτσα με θέα τη λίμνη Λεμάν αλλά και το τηλεσκόπιο που δανείζεται στον ενοίκους ώστε να απολαύσουν καλύτερα τα αστέριαόταν ο καιρός το επιτρέπει και ο ουρανός είναι καθαρός.

Η σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 επισκέπτες (με τον καθένα να διαθέτει το δικό του υπνοδωμάτιο) στα $6.600 δολάρια ανά άτομο.

Τα δύο μεγαλύτερα δωμάτια, κάθε ένα με το δικό του μαρμάρινο μπάνιο και τζακούζι βλέπουν στη λίμνη.

Επειδή η σουίτα είναι συχνά «κλεισμένη» από προσωπικότητες ή διάσημους που έχουν πλήθος συνοδείας, διαθέτει αρκετές υπηρεσίες ασφαλείας. Τα παράθυρά της είναι αλεξίσφαιρα, υπάρχει ιδιωτικός ανελκυστήρας, ενισχυμένοι τοίχοι για ασφάλεια καθώς και κουμπιά συναγερμού γύρω από την σουίτα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By