Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020

Hard Rock και Mohegan για το Ελληνικό: Οι δυο διεκδικητές ανοίγουν τα χαρτιά τους

International χαρακτηρίζει «εξαιρετική τη συνεργασία του με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», προσθέτει ότι οι πολυάριθμες επαφές του με τη Lamda Development διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα και δηλώνει ανοικτός στην εξεύρεση και άλλων επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Η δέσμευση της Lamda Development και της οικογένειας Λάτση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας εμπιστοσύνης που δείχνουν οι επενδυτές στην Ελλάδα…Η συνεργασία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εξαιρετική και οι πολυάριθμες συναντήσεις και συζητήσεις που έχουμε όλο αυτό το διάστημα με τη Lamda Development είναι όλες σε πολύ καλό κλίμα».

Κοντομέρκος: Η Ελλάδα θα γίνει κορυφαίος επιχειρηματικός και ψυχαγωγικός προορισμός στη Νότια Ευρώπη

«H Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) έχει δεσμευτεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Ελλάδας ως ο κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης για επαγγελματικές συναντήσεις συνεδρίων και ψυχαγωγίας», δηλώνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MGE, Μάριος Κοντομέρκος, ο οποίος σημειώνει:

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι το σχέδιό μας για την Αθήνα είναι απαράμιλλο και θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο ψυχαγωγίας για την Ελλάδα, για την Ευρώπη και για ολόκληρο τον κόσμο».

«Ως περήφανος Έλληνας πρώτης γενιάς», δηλώνει ο κ. Κοντομέρκος, «πιστεύω ότι η επένδυση αυτή θα αποτελέσει μέρος της εξέλιξης της σημερινής Ελλάδας και θα της δώσει τη δυνατότητα να γίνει κορυφαίος επιχειρηματικός και ψυχαγωγικός προορισμός στην Νότια Ευρώπη».

Περιγράφοντας, δε, το project ο κ. Κοντομέρκος υπογραμμίζει ότι στόχος είναι «να συνδυάσουμε ένα ολοκληρωμένο, ελκυστικό και ταυτόχρονα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες άριστη εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει στη χώρα πολλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας».

By