Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2019

Η Adobe φέρνει το Photoshop για πρώτη φορά στα iPad

Η εταιρεία έχει στόχο το άνοιγμα στις φορητές συσκευές.

Η Adobe ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος Photoshop, η οποία θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη στο iPad της Apple από το 2019.

Εδώ και χρόνια στόχος της εταιρείας είναι να κάνει άνοιγμα στις φορητές συσκευές και να εκσυγχρονίζει συνεχώς το εμβληματικό της πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Με το νέο Photoshop CC προσεγγίζει επαγγελματίες και μη που τους αρέσει να δουλεύουν με εικόνες αφής.

Οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους τις πλήρεις λειτουργίες της εφαρμογής ενώ θα αξιοποιείται στο έπακρο το Apple Pencil στα iPad Pro. Η εφαρμογή υποστηρίζει συγχρονισμό μέσω της υπηρεσίας Creative Cloud ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα εργασίας στα αρχεία τους, από οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη (desktop ή iPad), χωρίς να χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια.

Η Adobe πραγματοποιεί το ετήσιο συνέδριό της, MAX, αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες, όπου επιδεικνύει τις τελευταίες ιδέες και εφαρμογές της. Ανάμεσά τους και το Gemini, μία νέα εφαρμογή ζωγραφικής που θα είναι επίσης διαθέσιμο στο iPad το 2019. Πρόσφατα η εταιρεία κυκλοφόρησε το Premiere Rush CC, μία εφαρμογή για κινητά που μοντάρει βίντεο για τα social media.

Στο MAX η Adobe παρουσιάζει επίσης το νέο της πρόγραμμα επαυξημένης πραγματικότητας Project Aero. Πρόκειται για ένα back-end σύστημα για σχεδιαστές και καλλιτέχνες που θα κυκλοφορήσει το 2019 και θα τους επιτρέπει να δημιουργούν περιεχόμενο που θα είναι ορατό μέσω συσκευών ή γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας.

By