Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Η Μπριζίτ Μακρόν είναι η «θεά» των Γάλλων σχεδιαστών, την αποθεώνουν: «Η ενσάρκωση του γαλλικού στιλ»

Για το στιλ της Μπριζίτ Μακρόν έχουν ειπωθεί πολλά, με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις μίνι φούστες και τα skinny jeans.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη, καθώς η αδυναμία της για τα σακάκια είναι ολοφάνερη. Κομμάτια που έχουν το δικό τους ύφος και έχουν την υπογραφή του οίκου Balmain και του Alexaxndre Vauthier, που αποτελούν κορυφαία ονόματα της γαλλικής μόδας. Ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει τους σχεδιαστές της χώρας της.

Ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ του οίκου Balmain μιλά για την Μπριζίτ Μακρόν και την αποθεώνει.

«Η αλήθεια είναι πως πέρα από την πολιτική, την βρίσκω απίστευτη. Είναι κάποια που δείχνει σε όλους μας τι σημαίνει να είσαι πραγματικά μοντέρνος -τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή», λέει ο σχεδιαστής.

Η Μπριζίτ Μακρόν φορά συχνά Balmain, σακάκι του οποίου είχε επιλέξει να φορέσει στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Το συγκεκριμένο μαύρο σακάκι με τα χρυσά κουμπιά κοστίζει 2.055 ευρώ.

«Εχει προφανώς πολύ γούστο και ξέρει πώς να ισορροπεί και να συνδυάζει τέλεια τις επιλογές της», συνεχίζει ο Ρουστέινγκ. «Είναι τόσο κομψή και άνετη και πάντα καταφέρνει να παραμένει πιστή στην ίδια της ταυτότητα. Και γνωρίζοντας πως πιστεύει στους Γάλλους δημιουργούς θέλει να μας στηρίξει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν νέο, ισχυρό υποστηρικτή», προσθέτει, όπως σημειώνει η Vogue.

Αυτή την εβδομάδα, η Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο σακάκι με έντονους ώμους δια χειρός Alexandre Vauthier.

Οπως ο Ρουστέινγκ, έτσι και ο Βοτιέ πιστεύει πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι η ενσάρκωση του γαλλικού στιλ.

«Το όνομά της είναι συνώνυμο του στιλ και της άνεσης σε όλο τον κόσμο. Η ενέργεια, η γοητεία, η αποφασιστικότητα και η ευαισθησία την καθιστούν μια ανώτερη ηγέτιδα. Υποστηρίξαμε την εξαιρετικά έξυπνη εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως πίσω από κάθε λαμπρό άνδρα υπάρχει μια εξαιρετική γυναίκα», δηλώνει ο Βοτιέ.

Η Μπριζίτ Μακρόν φαίνεται πως είναι η νέα αγαπημένη της γαλλικής μόδας με τους σχεδιαστές να αποθεώνουν το στιλ και την δυναμική της παρουσία.

«Θαυμάζω τη δύναμη και την τόλμη της» λέει ο Ολιβιέ Ρουστέινγκ, με πολλούς να συμφωνούν πως συμφωνούν.

Φωτογραφίες: AP

(Visited 1 times, 1 visits today)
By