Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Ιρλανδική Immedis εξασφάλισε 25 εκατ. ευρώ στον πρώτο γύρο χρηματοδότησής της

Η Ιρλανδική Immedis εξασφάλισε 25 εκατ. ευρώ στον πρώτο γύρο χρηματοδότησής της

Η Ιρλανδική Immedis, πάροχος τεχνολογικών λύσεων σε θέματα παγκόσμιας μισθοδοσίας και υπηρεσιών φορολογικής κινητικότητας σε πολυεθνικές, εξασφάλισε 25 εκατ. ευρώ, στον πρώτο γύρο χρηματοδότησής της.

Η εταιρεία σκοπεύει να αξιοποιήσει τα χρήματα της επένδυσης, η οποία έγινε από την Scottish Equity Partners, για την επέκταση της σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία- Ειρηνικό.

Η Immedis, μέλος του παγκόσμιου FinTech ομίλου Taxback Group του Terry Clune, με CEO τον Ruairi Kelleher, παρέχει την -βασισμένη σε cloud- υπηρεσία iConnect. Το iConnect χρησιμοποιεί ρομποτική διαδικασία αυτοματοποίησης, AI και απεικόνιση δεδομένων για την απλούστευση της διαχείρισης της παγκόσμιας μισθοδοσίας ενώ διαθέτει ομάδες ειδικών που παρέχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε θέματα μισθοδοσίας και φορολογίας.

Η εταιρεία, η οποία από 10 υπαλλήλους το 2016 έχει φτάσει σε πάνω από 170 σήμερα, σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω το προσωπικό της, με περισσότερα από 200 άτομα τους επόμενους 18 μήνες, για να υποστηρίξει τη συνεχή επέκταση. Οι νέες θέσεις εργασίας θα περιλαμβάνουν ειδικούς σε θέματα φορολογίας, πληροφορικής, ανάπτυξης λογισμικού, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και πωλήσεων.

By