Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Μελάνια Τραμπ καταγγέλλει τη διαδικτυακή παρενόχληση

Προτεραιότητα της πρώτης κυρίας είναι η εξάλειψη του φαινομένου – Έκανε λόγο για τις παγίδες που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αν και ο σύζυγός της χρησιμοποιεί ευρέως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και με αμφιλεγόμενους για πολλούς τρόπους- η ίδια διατηρεί αποστάσεις για τη χρήση τους.

Ο λόγος για τη Μελάνια Τραμπ που έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την εξάλειψη του φαινομένου της διαδικτυακής παρενόχλησης.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις της, μετά την άφιξή της στον Λευκό Οίκο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τόνισε ότι τα κοινωνικά δίκτυα «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς θετικούς τρόπους, όμως μπορούν να αποτελέσουν και πηγή καταστροφικών συνεπειών εάν χρησιμοποιηθούν λάθος».

Η παρέμβασή της έγινε σε συνέδριο για την παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, στο Μέριλαντ. «Ας το παραδεχθούμε: η πλειονότητα των παιδιών έχει μεγαλύτερη επίγνωση των προτερημάτων και των παγίδων που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με ορισμένους ενήλικες» επισήμανε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

By