Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, 2019

Η Όλγα Κεφαλογιάννη «έβγαλε» 14.000 € σε ένα βράδυ

Περισσότερα από 14.000 ευρώ κέρδισε για «χάρη» της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κεντρική Ελλάδα,όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης πέρασε και από τη Λάρισα.

Εκεί διοργάνωσε μια εκδήλωση για την οποία το εισιτήριο ανερχόταν στα 20 ευρώ ανά άτομο. Αν είχε συμμετοχή; Περισσότερα από 700 άτομα, τα οποία μάλιστα έσπευσαν να κλείσουν θέση δύο εβδομάδες πριν.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ΒΗΜΑτοδοτης: «Αν μη τι άλλο, η Όλγα Κεφαλογιάννη (φωτογραφία) έβαλε λεφτά στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας. Όσοι πήγαν να την ακούσουν και να συνφάγουν το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, στον πολυχώρο (για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων) «Αστέρας», πλήρωσαν εισιτήριο 20 ευρώ. Και πήγαν πολλοί, κάπου 700 άτομα (698 για την ακρίβεια), οι οποίοι μάλιστα, μαθαίνω, προπλήρωσαν το εισιτήριό τους στη Νομαρχιακή προκειμένου να βρουν καρέκλα. Έκλεισαν δηλαδή θέσεις, δύο εβδομάδες νωρίτερα, για να δουν από κοντά την Όλγα. Και αυτή έκανε εμφάνιση ηγετική.

Με total black ντύσιμο και μαύρες μπότες, συμβουλευόμενη συνεχώς το σημείωμα που είχε μπροστά της και χειροκροτούμενη διαρκώς, επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά εναντίον του Αλ. Τσίπρα. Είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία κοινωνική ομάδα που να μην εξαπατήθηκε από τον Πρωθυπουργό. Υποσχέθηκε κατώτατο εγγυημένο εισόδημα, ανέφερε ότι με το δημοψήφισμα που επιχείρησε ο κ. Τσίπρας κινδύνευσε η βασική επιλογή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Ευρώπη και εν συνεχεία επιτέθηκε και εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τον ότι αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Στο τέλος, έβγαλε… selfies. Μέτρησαν 698 selfies μέσα σε μία ώρα. Ούτε καν την άφησαν να γευτεί το ψητό κοτόπουλο που της είχαν ετοιμάσει για δείπνο από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό της. Την Κυριακή εγκαινίασε τα τοπικά γραφεία της ΝΔ και χωρίς καθυστέρηση αναχώρησε για μια νέα εμφάνιση (με εισιτήριο ή χωρίς) στα Τρίκαλα».

By