Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2019

Η οργή της Θεανώς Φωτίου για την Αχτσιόγλου

Δεν θα είναι ανέφελη η συνύπαρξη δύο γυναικών στο υπουργείο Εργασίας, της 31χρονης Εφης Αχτσιόγλου και της Θεανώς Φωτίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θεανώ Φωτίου επί δύο ώρες πίστεψε ότι θα γίνει εκείνη υπουργός Εργασίας, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κατρούγκαλου. Αλλά όταν διαψεύστηκαν οι ελπίδες της δεν έκρυψε την οργή της.

Γράφει ο Ελεύθερος Τύπος το παρασκήνιο:

Η ανακοίνωση της τοποθέτησης της 31χρονης Έφης Αχτσιόγλου στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας φαίνεται να προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Θεανούς Φωτίου. Η αναπληρώτρια Υπουργός αρμόδια για την Κοινωνική Αλληλεγγύη σε διαρροή για τη θέση του υπουργού Εργασίας άκουσε και το όνομά της γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα, όταν τελικά όμως ανακοινώθηκε το όνομα της πρώην συμβούλου του Γιώργου Κατρούγκαλου έδειξε την απογοήτευσή της.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος μάλιστα κομματικά στελέχη χτες βράδυ «ασκούσαν έντονη κριτική στον ανασχηματισμό Τσίπρα κυρίως για την τοποθέτηση της επικεφαλής στο υπουργείο Εργασίας κάνοντας λόγο για απουσία σεβασμού προς την Θ. Φωτίου και την Ρ. Αντωνοπούλου ενώ παράλληλα καυτηρίασαν το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν άπειροι βουλευτές σε θέσεις κλειδιά όπως η νέα υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και ο Σωκράτης Φάμελος στην θέση του Αν. Υπουργού Ενέργειας».

By