Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020

Η «ψυχρή» συνάντηση της Βίκυς Σταμάτη με τον Τσοχατζόπουλο στο Εφετείο

Μόλις μπήκε στο δικαστήριο, ο σύζυγός της σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει, ωστόσο η ίδια έστρεψε αλλού το πρόσωπο και ούτε καν του απάντησε

Στο δικαστήριο – Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων – εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη η οποία έφτασε εκεί με ταξί.

Η κ. Σταμάτη, που λίγες ώρες νωρίτερα ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Μπήκε στο δικαστήριο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διακοπή και κάθισε λίγο πιο πίσω από τον Άκη Τσοχαντζόπουλο.

Εκείνος μετά από λίγο γύρισε και την κοίταξε και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει. Εκείνη κάθονταν σιωπηλή χωρίς να του δώσει καμία απάντηση. Μάλιστα την ώρα που της μιλούσε όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει. Στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί και απόψε το βράδυ αναμένεται να μείνει στο μεταγωγών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By