Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, 2019

Η Zara αύριο εγκαινιάζει την εμπειρία Επαυξημένης Πραγματικότητας

H Zara, η αλυσίδα μόδας του μεγαλύτερου retailer στον κόσμο της ένδυσης -Inditex, αύριο εγκαινιάζει την εμπειρία Επαυξημένης Πραγματικότητας που θα είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής Zara AR.

Oταν τα τηλέφωνα κατευθύνονται προς το γραφικό σήμα που είναι τοποθετημένο στα επιλεγμένα καταστήματα και στα ταμεία παράδοσης online, τα μοντέλα “ζωντανεύουν” στις οθόνες των τηλεφώνων. Τα μοντέλα ποζάρουν, κινούνται αλλά και μιλούν ενώ παρουσιάζουν τη συλλογή Zara Studio. Mε ένα κλικ στην εφαρμογή Zara AR μπορείτε να αγοράσετε όλα τα looks τους απευθείας και από το ίδιο το κατάστημα.

Δείτε παρακάτω τη νέα κολεξιόν Zara Studio και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αγοράσετε τα αγαπημένα σας looks στην επαυξημένη πραγματικότητα!

Κατεβάστε την εφαρμογή Zara AR:

– στο App Store ή στο Google Play

– κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο της εφαρμογής της Zara

Εστιάστε την κάμερα μέσα από την εφαρμογή σε μια βιτρίνα, ένα σταντ ή ένα ταμείο του καταστήματος online.

Αναζητήστε το εικονίδιο της επαυξημένης πραγματικότητας

Για να αγοράσετε το look που φορούν τα μοντέλα που «ζωντανεύουν» μέσω αυτής της εφαρμογής, αρκεί ένα κλικ στο κουμπί «αγορά look»

Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ή να γυρίσετε βίντεο μέσα από αυτή την εφαρμογή και να τα μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

By