Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

«Ισχυρό» μήνυμα ενότητας της ΝΔ από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σε πολύ καλό κλίκα η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος

georgiadis

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά ότι η χθεσινή μέρα είναι παρελθόν.

Όπως είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχιση διαδικασίας με βάση το κατασταστικό.

Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η Ν.Δ. προχωράει μπροστά ενωμένη, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου και η συμμετοχή για όλους τους ψηφοφόρους θα είναι 3 ευρώ.

Πριν τη συνάντηση, είχε γίνει γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει στην ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

Σχετικά με τη συνάντησή του πριν την Κ.Ο. της ΝΔ με τους άλλους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, είπε ότι συζητά μαζί τους τηλεφωνικά, τακτικά, και πως θεωρεί πάντα ότι μια συζήτηση μεταξύ των συνυποψηφίων βοηθά για όλα τα θέματα.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιμάρας έκανε λόγο για πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας για τη μηχανογραφική υποστήριξη της εκλογής νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

«Επαναλαμβάνω την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΦΕ σύμφωνα με τη οποία αύριο Πέμπτη 15/10 θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιρειών θελήσουν να μετάσχουν στη διαφανή διαγωνιστική διαδικασία –σύμφωνα με τη πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στο site του κόμματος- με τη παρουσία των εκπρόσωπων των υποψηφίων» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι «κάθε άλλο που λέγεται και γράφεται εξακολουθεί να βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μου και ρίχνει νερό στο μύλο της Κυβέρνησης που ισοπεδώνει με τις πολιτικές της τα λαϊκά στρώματα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By